Prepelite Iasi

0903230022pui.jpg

Despre prepelite

Prepelite Ezareni Iasi

Din 2006 alături de aceste minunate pasari

 Prepelitele se cresc in europa din secolul 14 pentru valoarea oualelor. Ouale de prepelita se folosesc si in medicina naturista ca si in cosmetica.

Greutatea unei prepelite este undeva pe la 150 -170 grame in viu.
Prepelitele faraon ajung la o greutatea de 300-500 grame in viu.

Rezolva probleme grave de sanatate, cum ar fi: afectiuni ale inimii, ale stomacului sau ale sistemului circulator si altele.

      

      O prepelita oua peste 300 oua intr-un an(in conditii de furajare si climat).

Carnea de prepelita este una dintre cele mai fine si apreciate in gastronomie, continutul scazut in grasimi si colesterol caracteristic facand din aceasta o alternativa dietetica si curativa pentru cei suferinzi (obezitate, colesterol marit, diabet, regim alimentar de curatare).
      Oul de prepelita este un "medicament" fara nici o contraindicatie si are marele avantaj ca echilibreaza intregul organism, fiind o sursa naturala si foarte ieftina de vitamine esentiale. De ce e asa? Pai simplu,  pornim de la factorii ce determina aceste imbolnaviri: stres, alimentatie dezechilibrata, bogata in aditivi si ingrediente sintetice (amelioratori, conservanti, stabilizatori) precum si in produse de origine animala cu un continut ridicat de grasimi si colesterol, etc.

      Oul de prepelita are de 5 ori mai mult fosfor decat un ou de gaina, de 7,5 mai mult fier, de 6 ori mai multa vitamina B1 si de 15 ori mai multa vitamina B2. De aceea sunt mult mai recomandate din punct de vedere medical decat cele de gaina.

      Oul de prepelita este produsul de origine animala cu cel mai echilibrat continut proteic, vitamino - mineral si enzimatic capabil sa regleze toate aceste carente, readucand in parametrii normali orice organism uman.
Toate acestea si multe altele fac din oul de prepelita singurul "medicament" care are numai "indicatii".

Copyright © prepeliteis 2010

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one